Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Chhatwal & Jonsson från Sleepo.se

I veckan beställde jag två kuddar jag suktat efter länge. Hittade de till kanonpris hos nya favoriten Sleepo.se och redan dagen efter dök de upp! (Stort plus för snabb leverans!). Har ni inte kikat in på Sleepo.se än? Gör det! De har ett stort utbud av allt ifrån Chhatwal & Jonsson till Beach House och ett stort utbud av heminredning till hela hemmet. Hett tips! Jag fastnade direkt.

Och ja, nu har två Chhatwal & Jonsson-kuddar flyttat in här hemma och jag känner redan hur mer-begäret börjar tränga sig på. De har ju såå många snygga textilier! Och för att inte tala om nyheterna som visades upp på senaste Formex-mässan. De är verkligen oemotståndliga!

Nu ska jag krypa ner i soffan igen med duntäcket och fortsätta att kurera mig. Önskar er alla en jättehärlig helg! Och hörrni – kika in på Sleepo.se på Instagram (@sleepo_se), där har ni nu chansen att vinna två valfria Chhatwal & Jonsson-kuddar. Bättre kan det ju knappast bli?
Kram på er!

IMG_7028

IMG_7027

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Daniella Danssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!