Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Chhatwal & Jonsson från Sleepo.se

I veckan beställde jag två kuddar jag suktat efter länge. Hittade de till kanonpris hos nya favoriten Sleepo.se och redan dagen efter dök de upp! (Stort plus för snabb leverans!). Har ni inte kikat in på Sleepo.se än? Gör det! De har ett stort utbud av allt ifrån Chhatwal & Jonsson till Beach House och ett stort utbud av heminredning till hela hemmet. Hett tips! Jag fastnade direkt.

Och ja, nu har två Chhatwal & Jonsson-kuddar flyttat in här hemma och jag känner redan hur mer-begäret börjar tränga sig på. De har ju såå många snygga textilier! Och för att inte tala om nyheterna som visades upp på senaste Formex-mässan. De är verkligen oemotståndliga!

Nu ska jag krypa ner i soffan igen med duntäcket och fortsätta att kurera mig. Önskar er alla en jättehärlig helg! Och hörrni – kika in på Sleepo.se på Instagram (@sleepo_se), där har ni nu chansen att vinna två valfria Chhatwal & Jonsson-kuddar. Bättre kan det ju knappast bli?
Kram på er!

IMG_7028

IMG_7027

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Daniella Danssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che