Ansiktet bakom DET NYA HEMMET

Vem är då det? Vem är jag? Tjejen bakom alla foton som publiceras dag ut och dag in. Tjejen som har förhoppningen och målet att inspirera er alla. Och det viktigaste av allt, målet att få er att vilja skapa och inreda ert egna hem. Att arbeta fram det hem ni alltid velat ha, ert egna drömhem!

Jag heter Daniella Dansson. En 174 centimeter lång tjej med brunt hår, bruna ögon och en stor förkärlek för inredningsdetaljer. En tjej som nog ibland är lite för snäll för sitt eget bästa och som går runt med ett ständigt leende på läpparna och är glad större delen av dygnets timmar. Har väldigt svårt för att bli arg och vill alltid det bästa för alla. Jobbar heltid på ett företag som heter Gastrogate med support och ekonomifrågor. Förutom inredning och design är mitt stora intresse att resa och upptäcka nya platser. Att få resa till en ny plats är alltid lika intressant och roligt. Något som jag gjort väldigt mycket de senaste 3 åren. Har hunnit avverka alltifrån New York & Grekland till Berlin, Prag & Spanien. Och två resor är inbokade redan nu under våren! Så det kommer bli många rapporteringar från nya platser runt om i världen här på DET NYA HEMMET.

Jag är en perfektionist ända ut i fingertopparna vilket är något jag arbetar med varje dag. Ni vet själva när man klagar på sambons kalsonger på golvet lite för många gånger. En sådan sambo är jag (den som klagar alltså), men oftast med glimten i ögat och med det lilla leendet och överseendet av att han aldrig lär sig. Att jag vet att de där kalsongerna alltid kommer ligga där har på något konstigt sätt en charm i sig, det är han, min Anton som jag älskar att bo och leva tillsammans med. Trots kalsonger på golvet eller inte.

Nog om kalsonger! Där har ni en av mina sidor, Jag kan lätt sväva iväg i tankarna vilket gör att jag enda sedan jag var liten har varit väldigt driven. Jag drömmer, jag tänker, jag önskar och jag arbetar för det. Jag vet vad jag vill och jag skulle aldrig tillåta mig själv att göra något som jag inte trivs med eller inte vill göra. Något som jag tror är en anledning till varför jag står här idag.

För något som inte många vet om, och som jag aldrig riktigt har nämnt eller pratat om är som sagt mitt liv. NYA HEMMET är min första egna lägenhet. Jag är 20 år och tog studenten i somras. NYA HEMMET startade, som jag berättat tidigare, för att dokumentera arbetet till min egna drömlägenhet enbart för mig själv. Och att jag nu står här är helt galet. Att vara 20 år och få driva ett Instagram-konto med 31.000 följare och på det få blogga för min absoluta favorittidning, Plaza Magazine är jag så otroligt tacksam över. Jag står på en punkt i livet som jag aldrig ens hade kunnat föreställa mig för 5 år sedan och det känns ibland lite som att jag lever i en dröm.

Att ha hela livet framför mig och att bara se möjligheter gör livet så galet roligt! Min dröm sedan jag var liten var att bli journalist och att få jobba med något jag brinner för, att aldrig behöva ha söndagsångest. Och det känns som att jag är en god bit på väg dit. Jag har självklart fortfarande många framtidsvisioner och drömmar, något som jag ständigt arbetar för att uppnå. En av de är att få jobba med just inredning och journalistik, varav varför jag är så extremt tacksam och glad över att få blogga för Plaza Magazine. Bara det är en dröm i sig! Jag är med andra ord väldigt glad för allt just nu. För vad ett litet Instagram-konto kan föra med sig. Och jag är så glad över er och att ni finns och stöttar mig dag ut och dag in. För att jag får ha kontakt med er varje dag. Ni är så härliga varenda en av er! Det är ni som har tagit mig hit så jag har bara er att vara tacksam över. TACK är ett alldeles för litet ord. Ni är bäst!

NY ETT1

TVÅ

TRE

Foton av Johanna Kleppe.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!