Torsdagkväll

Efter en omtumlande dag som avslutades med ett två timmars intensivt träningspass så är soffan rena rama himlen nu. En kopp te och världens bästa serie på det och jag bara njuter av att ha veckans bästa dag framför mig. Imorgon tänkte jag även ta ett stort steg här på Det nya hemmet. Det kommer att publiceras ett väldigt personligt inlägg om mig. Ansiktet bakom Det nya hemmet. Vem är jag egentligen? Tjejen bakom bilderna. Kika in imorgon så får ni se! Sov gott nu, och tack för alla fina ord, det värmer rejält ska ni veta!

1

2Självklart hänger favoritmuggen med mässingsöra med.

3

Och ni har väl inte missat tävlingen på Nya Hemmets Instagram? Ni har chansen att vinna favoritvasen ”Fanny” ifrån Klong! Tävlingen avslutas imorgon så skynda er in och tävla!

4

En till del i min lilla Klong-samling lyser nästan för jämnan känns det som, men den är ju så fin! Klong Constella.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!