Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

30.000 följare

I lördags eftermiddag passerade jag en, för mig, stor milstolpe.
30.000 personer, eller som min sambo Anton uttryckte det, ett fullsatt Tele2 Arena är det nu som följer mig och mina dagliga inredningsäventyr på NYA HEMMETs Instagram. Det är helt galet och något jag fortfarande inte kan förstå. Men jag är så otroligt glad och tacksam för varenda följare och allt som kontot har fört med sig. Som det här! Något av det allra bästa. Att få chansen att inspirera er via Plaza Magazine. Och ja, självklart lades champagnes på kylning till kvällen!

11

3

33

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Daniella Danssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che