Några färgklickar

En fullspäckad helg är snart över och det är dags att ladda om för en ny vecka med massor av roliga planer. Måndagarna blir så mycket lättare när helgen har fyllts med roliga möten och händelser. Och det har verkligen den här helgen gjort! Den roligaste på länge.

Har även (hör och häpna!) fått in lite färgklickar i vårt annars lite för vita hem. Tulpaner och Svenskt Tenn-kuddar. Kuddarna kommer från Oaky Island Interior som skapar kuddarna av favorittextilierna från Svenskt Tenn. Ett hett tips! Ni hittar fler foton och info på @oakyislandinterior på Instagram.

Nu blir det tacos och film här hemma. En riktig traditionell söndagkväll med andra ord!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!