En ny favorit

Härom veckan fick jag ett paket levererat från fina Små Idéer. Den avlånga pappersrullen innehöll en ny favorit! Jag är galet förtjust i arkitektur och älskar att upptäcka nya städer för dess byggnader och monument. Det finns så mycket att berätta bakom varje liten detalj i ett äldre hus. Så tavlan som nu har fått flytta in passar mig som handen i handsken. Den är nästan lite för bra!

Det är Studio Esinam som skapar de fantastiska arkitekturiska tavlorna med utvalda byggnader ifrån storstäder. Du hittar allt ifrån Berlin och Tokyo till Göteborg och Brooklyn.

Då jag och min sambo reser flitigt har vi sedan vi flyttade in i Det nya hemmet startat en liten samling av tavlor med motiv från de städer vi besökt. Så det enda problemet nu är att tavlan från Studio Esinam vi fått upp är med motiv över Paris. Så vi får väl helt enkelt ta och åka dit i vår för att lösa problemet…

Studio Esinam

Postern är i storleken 65×100 cm och kan köpas för 950 kronor. Dock finns den endast i en begränsad upplaga – så pass på! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!