VING x DESIGN & VUXENLYX

Igår när jag scrollade igenom flödet på Facebook så dök en reklam från Ving upp. Det visade sig att de tagit steget från ”Prime Select” ännu längre och nu utvecklat ”Casa Cook”. Ett hotellkoncept för resenären med krav på hög komfort och snygg design tillsammans med en tydlig hälsoprofil. Och vilken inredning de bjuder på! Med bohemisk och rustik känsla tillsammans med en modern touch tror jag detta kommer att bli en riktig succé för oss alla inredningsintresserade som gärna njuter av fina rum och massor av inspiration även på semestern.

Jag fastnade direkt och funderar redan på att boka in en vecka på deras nya hotell i Grekland. Alla rum har nämligen poolaccess, bara det liksom…

Ving Casa Cook

Ving Casa Cook

Ving Casa Cook

Ving Casa Cook

Ving Casa Cook

Ving Casa Cook

Ving Casa Cook

Ving Casa Cook

Ving Casa Cook

Ving Casa Cook

Ving Casa Cook

Ving Casa Cook

Ving Casa Cook

Foto: Ving

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Vad heter hotellet som bilderna är tagna på? Jag tycker alltid det är så svårt med just resor och charter. Hotellen ser alltid så fina ut, även rummen – men när man kommer dit så verkar allt vara utbytt. Har du tips på hur man får det där ”fina rummet” med lyxiga känslan? Något speciellt du kollar efter när du bokar hotell? Tack för en superfin blogg!

    Ylva 2016-02-07 08:00:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!