VÅRFIXA BADRUMMET UTAN RENOVERING

Hej snyggingar!

Trots att regnet öser ner utanför och människorna som går förbi huttrandes utanför kontorsfönstret bär både halsduk, mössa & vantar så vill jag intala mig att våren är inte långt borta. Det är ju ändå april, eller hur?!

Ju närmare de ljusa dagarna och värmen vi kommer desto mer brukar det spritta i renoveringsfingrarna. Behovet att göra om och förnya efter en lång, tråkig och mörk vinter. Känner ni igen det ni också? Här hemma är det badrummet som skulle behöva sig en ordentlig genomkörare.

Men! Då renovering kräver både mycket tid och pengar så finns det därför ett par knep för att göra detta på ett betydligt enklare vis. Vårfixa badrummet utan renovering – 7 tips på hur du förvandlar badrummet efter vårens trender!


1. Mässing & Rosé: de två metallerna är fortsatt populära så varför inte byta ut handfatsblandaren och duschblandaren? Ett relativt enkelt knep som gör SÅ mycket.

Photo © Tony Powell. Waterworks Georgetown Showroom. March 27, 2015

mässing 2

mässing 3 Per Jansson

2. Black details: skandinaviska ofta vita badrum får en väldigt annorlunda och dramatisk look med svarta detaljer. Något jag tycker är toksnyggt! Så passa på att ta in dessa mörkare detaljer nu när ljuset snart kan bära upp de.

black details 1

black details 2

black details 3

3. Mosaik: den geometriska trenden är hetare än någonsin i vår. Ta in den trendiga mosaiken genom brickor, kakelplattor & möbler. Har du tiden och möjligheten så satsa på att kakla om badrummet i en härlig färg för vårens hetaste badrum!

mosaik 1

mosaik 2

mosaik 3

4. Detaljer: Köp designfötter till badkaret, investera i nya & fräscha tvålar och doftljus som ger ditt badrum den där lyxiga touchen man bara älskar. Passa på att organisera också. Ett städat och organiserat badrum gör under! Cleant, enkelt & tokhärligt för dina morgonrutiner.

detaljer 1 funksjonelt

detaljer 2

detaljer 3

5. Färger: bada färgstarkt! Gärna i gröna toner som är vårens starkaste färgtrend. Eller varför inte satsa på just den färgen DU gillar? Det är trots allt det viktigaste.

färger 1

färger 2

färger 3

6. Finrum: badrummet är vårt nya finrum! Har du plats – sätt in en soffa, fåtölj eller en stor matta!

finrum 1

finrum 2

finrum 3

7. Små medel: Inredarnas storfavorit – ta in naturen! Växter, kvistar, olivträd & snittblommor. Eucalyptus är en storfavorit hemma hos oss då den, förutom att bidra till ett hemtrevligare utseende, även sprider en helt underbar fräsch doft.

små medel 1

små medel 2 stylizimo

små medel 3 house of philia

Bilder: Pinterest, Funksjonelt, Tony Powell, 
Per Jansson Fastighetsförmedling, Stylizimo, House of Philia

LÄS OCKSÅ:

PÅSKHELGEN GENOM MIN IPHONE

BOKHYLLAN BILLY FÅR NYTT LIV

11 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!