Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EN FAVORIT FRÅN ARKIVET

När jag satt och blickade tillbaka på året och letade i alla mappar jag samlat på mig efter foton till min nyårsresumé så hittade jag en gammal storfavorit. Jag kommer ihåg att jag blev helt förälskad första gången jag såg dessa foton, och ja, den förälskelsen måste ha hållit i sig. För herregud så stilrent och snyggt detta är!

Här ska jag ta tag i den milslånga arbetshögen nu. Mailboxen måste tömmas och jag har flera deadlines som närmar sig – dags att sätta igång! Och hörrni – det är en ny vecka med nya möjligheter. Och dessutom årets första vecka. Så ta tag i dagen och se till att göra veckan till en av de bästa veckorna på länge! KRAM på er.

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6Foton: Fantastic Frank

LÄS OCKSÅ:

VECKANS BUDGETTIPS

SPANA IN SVERIGES GENOM TIDERNA DYRASTE LÄGENHET

HUR KOM ”NYA HEMMET” EGENTLIGEN TILL?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Bilderna är från en bostad på Linnégatan, såld av Fantastic Frank. Länk till bilderna kommer här; http://www.fantasticfrank.se/visa-bilder-hemnet.php?objekt=OBJ17365_1382275922.

    Kram

    Sofia 2016-01-04 23:47:20 http://sofialinden.devote.se
    Svara
Daniella Danssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind