EN MIRAKELKUR FÖR HÅRET

Hej fina ni!

Jag måste bara kika in som hastigast och tipsa er om en mirakelkur! Jag har länge dragits med slitet och livlöst hår (oj vad det lät som en riktig sliskig tv-reklam, haha!) men, inte längre! Lyssna bara på detta…
Förra veckan svängde jag förbi Sanrizz här i stan för en klippning och blev då informerad om att de nu har en kampanj på klippning + Fusio Dose för 590 kronor. Fusio Dose? tänker ni då. Precis vad jag tänkte.

Fusio Dose är nämligen Kerastase nya mirakelkur och som en inbiten Kerastase-fantast var jag bara tvungen att testa kuren. Och HERRE-GUD! Behandlingen kan man förklara som en intensiv inpackning hos frisören, men! Behandlingen anpassas efter dina behov och önskemål. Håret och hårbotten får en intensiv och unik massage som sedan avslutas med vårdande stylingprodukter. Efter en konsultation som genomförs av de gulliga tjejerna på Sanrizz där de går igenom precis vad och varför de väljer den unika kombinationen till just dig så startar behandlingen. Och resultatet! Mitt hår blev lent som silke och jag kunde inte låta bli att gå och känna på det, haha.

Så, det jag ville komma till – ett hett tips till er alla! Unna er en stund i frisörstolen och ta hand om både er och ert hår! Det är ni värda! (Det är även perfekt mellan blonderingar då håret byggs upp något enormt av behandlingen!) Läs mer och boka er tid här.

Fusio Dose Kerastase

Daniella Dansson

Till er i Västerås med omnejd kan jag verkligen rekommendera världens gulligaste och trevligaste tjejer på Sanrizz! Jag blir alltid lika nöjd.

LÄS OCKSÅ:

VECKANS DETALJ UNDER 500-LAPPEN

HUR KOM ”NYA HEMMET” TILL?

GUIDE – TORKA DINA SNITTHORTENSIOR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!