SVERIGEPREMIÄR I VÅRT VARDAGSRUM

I helgen har vi haft en riktigt härlig kväll! På lördagen trotsade vi nämligen det traditionella halloweenfirandet lite, och bjöd in till en filmkväll här hemma. Men inte vilken filmkväll som helst! Jag har nämligen haft möjligheten att i samarbete med projektortillverkaren Epson arrangera min egen biokväll. Hemmabio-projektorn som Epson försett mig med heter TW5210 och går att läsa mer om här.

Under kvällen hade filmen ”The Overnight” Sverigepremiär – i mitt vardagsrum! En Sverigepremiär i vardagsrummet liksom. Galet roligt!
Det är en riktigt skruvad komedi så kvällen bjöd på många skratt tillsammans, verkligen supermysigt att göra något lite extra och få kvalitetstid tillsammans med vännerna. Ett skönt avbrott att bara få sitta ner och skratta tillsammans.

Håll utkik på bloggen framöver, då kommer jag nämligen klura lite på om inte projektorn kan ersätta TV:n där hemma och ge plats för andra inredningsmöjligheter i vardagsrummet! 

1

2

3

4

5

(Inlägget presenteras i samarbete med Epson)

LÄS OCKSÅ:

DRÖMKÖKET VI ALLA CHARMATS AV

DET ”PERFEKTA” LIVET I SOCIALA MEDIER

INSPIRATION – KÖKSÖAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Vart är popcornbägarna ifrån? 😀

    Emma 2015-11-05 13:27:56
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Hej Emma! Tyvärr vet jag inte det då jag fått de i present. Men kika på Leilas General Store, vet att de ska ha liknande! Ha en fin dag! KRAM

      Daniella Dansson 2015-11-05 15:00:33
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!