ATT SKAPA KÄNSLAN DEL 1

I juni levererades vår nya drömsäng. En säng som jag i samarbete med Sleepo och InBed Sweden har fått möjligheten att ta fram. Och resultatet blev precis som det jag strävade mot. En drömmigt snygg och helt obeskrivligt skön säng där den enda nackdelen är att det är galet jobbigt att gå upp på morgnarna. Precis som det ska vara med andra ord.

Att skapa den rätta känslan i ett sovrum är inte det lättaste. Alla vill vi ha olika. Vissa vill ha så ljust att inte en enda färg får krypa sig in i rummet, medan andra gärna målar väggarna mörkgråa och tar in de murrigaste färgerna de kan hitta. Jag vill gärna ha mitt sovrum i en ljus färgskala. Grått, beiget, vitt och lite ljusa pasteller kan få leta sig in. Och den nya sängen passade perfekt till just det…

På bilderna nedan var sovrummet inte klart än (lovar att ta nya uppdaterade bilder till er!), men jag måste ju visa er grunden av allt.
Sängen. Det viktigaste i ett sovrum. Inredningsdetaljen som vi tillbringar ca 26 år i under våra liv.

IMG_0665

 

Sängbord av märket Mavis från Sleepo.
Lampor av märket House Doctor och även de från Sleepo.

IMG_0671

IMG_0758

IMG_1327

 

Vill ni läsa mer om sängen kan ni göra det HÄR.
Och på DENNA sidan kan ni beställa sängen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Du har ju ett så galet fint hem! Älskar allt och tack för grym inspo. Undrar var man kan få tag på stolen i detta inlägg? 🙂

    Emma 2015-09-21 10:32:22
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Hej Emma! Tusen tack för dina fina ord, blir så glad! Stolen är inköpt via Voga.com. Ha en fin dag! Kram

      danielladansson 2015-09-21 10:40:57
      Svara
  • Wow, mycket snygg säng! Påminner lite om den som vi köpte i vintras. Håller med om dina färgval, vitt, beige med lite färgklickar, så snyggt! Jag gillar mässing till det också. Ska bli spännande att se det färdiginredda sovrummet sen!
    Camilla

    Camilla Sjöstedt 2015-09-08 14:07:53 http://www.mitthusmedtradgard.blogspot.se
    Svara
  • Sängen var verkligen jättefin. Förstår att du är nöjd. Var kommer säng orden ifrån? Tycker att det är svårt att hitta sådana höga.

    Frida 2015-09-08 14:00:28
    Svara
    • Svar på Fridas kommentar.

      Tusen tack! Den är helt underbar, och sängborden likaså. De är av märket Mavis och är köpta hos Sleepo.se. Perfekta för högre kontinentalsängar då man kan välja till en högre modell, vilket jag gjort. Ha en fin dag! Kram

      danielladansson 2015-09-08 14:11:35
      Svara
      • Svar på danielladanssons kommentar.

        Åh tack! Då ska jag genast gå in & titta där. Vi har också kontinentalsäng & precis som du säger är det jättesvårt att hitta sängbord till.

        Frida 2015-09-08 15:07:03
        Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!