Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SEKELSKIFTESPÄRLA

Godmorgon! Och hej fredag!

Veckans bästa dag är här och jag är lika uppspelt som alltid på fredagar. Imorse när jag satt och slösurfade med kaffekoppen i handen så kom jag över ett riktigt drömobjekt. Ni som har följt Nya Hemmet sedan tidigare har alla gånger märkt av min förkärlek till sekelskifteslägenheter. Takrosetter, bröstpaneler & spegeldörrar. I mina ögon finns det inget bättre! Så för er nya läsare, detta kommer ni att få se mer av!

Och denna lägenhet har verkligen allt jag vill visa er. Hade ni sett mig när jag satt och skrollade igenom fotona imorse hade ni nog skrattat er mätta. En nyvaken bloggerska med ruffsigt hår, en ihopslängd chiapudding och så mycket fokus på datorskärmen så jag tror nog att jag hade mer chiapudding på mig själv än i magen efter att jag var klar. Inte alltid bra att sitta och gapa av drömmande vid frukosten… MEN, det var det värt. Kika in denna pärla!

Och ha en världsbäst fredag! Ta dagen med storm.

Var? Grev Turegatan 86, Östermalm, Stockholm
Boyta? 165 kvm
Rum? 5 rum & kök
Utropspris? 14 500 000 kronor (nuvarande bud ligger dock på 17 100 000 kronor)
Mäklarfirma? Lagerlings

1

Välkomna in!

2

Jag säger bara, lägg märke till alla detaljer! Kolla in väggarna och taklisterna. För att inte tala om den underbara kakelugnen.

3

4

5

6

Och FLOS Taraxacum. En galet snygg lampa från ett favoritmärke ni kommer att få se mycket mer ifrån.

7

8

Inbyggda förvaringslösningar i en matt grå färg. Mer rätt kan det inte bli just nu.

9

10

11

Pläd från Hermês. En riktig ”vill ha-detalj” till hösten.

12

13

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Daniella Danssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind