Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej Metro Mode!

Och så var jag här! Varmt välkomna hit, nya som gamla läsare.

Nu startar ett nytt kapitel för Nya Hemmet och det känns faktiskt lite som en dröm att få bli en del av Metro Mode-gänget. Allt har gått så fort så jag får faktiskt nypa mig själv lite i armen. Det är bara ett och ett halvt år sedan jag startade Instagram-kontot Nya Hemmet och nu står jag här. Med över 54.000 följare på Instagram och en blogg här! Helt galet.

Ni som redan är bekanta med Nya Hemmet känner säkert till lite om vem 20-åringen bakom Nya Hemmet är och jag är SÅ glad och tacksam för att ni följer med mig även hit. Till er nya läsare vill jag hälsa er varmt välkomna! Är ni nyfikna på vem den inredningstokiga tjejen som skriver är? Kika in på ”Om mig” som ni hittar längst upp till höger så får ni en liten presentation!

Nu tycker jag vi kör igång! Hösten bjuder på massor av spännande projekt och nyheter och jag är mer redo än någonsin. Ska bli så roligt att få dela den med er!
Har ni några frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta mig på [email protected].

KRAM på er alla.

presentationsbild

Foto av finaste My Vestlund som jag är så glad att få jobba tillsammans med.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Daniella!
  Tusen tack för all inspiration du ger mig. Mycket fina grejer! Jag har lite svårt att få mitt vardagsrum helt hundra, känns tomt fortfarande och färglöst. Gillar sätta färg med detaljer. Får man mejla dig och du kanske kunde komma med lite idéer?

  Malin 2015-08-27 22:32:54
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin! Tack för dina fina ord! Självklart, skicka iväg ett mail till mig så ska vi nog se till att lösa det hela! Ha en fin helg!

   danielladansson 2015-08-28 09:37:51
   Svara
Daniella Danssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind